25 mei 2018, de dag dat de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) binnen Europa van kracht werd, is inmiddels voorbij. Hoe is het nu met privacy en (informatie)beveiliging binnen uw organisatie gesteld, inmiddels compliant met de AVG?

In de praktijk blijk dat veel bedrijven nog druk bezig zijn om aan de AVG te kunnen voldoen.
Afacts biedt u de helpende hand om te voldoen aan alle regels van de AVG door praktisch en helder advies, inventarisatie, informatie en project management voor de realisering van alle privacy doelen.

Uw organisatie is wel al compliant?
Afacts kan een AVG quickscan uitvoeren om te kijken of dit inderdaad het geval is. Ook kan Afacts de FG functie voor uw organisatie op zich nemen. Afacts monitort dan periodiek uw AVG processen, ondersteunt bij het uitvoeren van  DPIA’s, adviseert uw organisatie op privacy- en beveiligingsgebied, verzorgt awareness binnen uw organisatie en is aanspreekpunt voor de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Uw organisatie is bezig met een project of projecten waarbij privacy een belangrijke rol speelt.
Afacts heeft ervaring met het aansturen van projecten en ISO 9001, 27001 en 27701 certificering waarbij stakeholder management altijd een belangrijk onderdeel is. Analyseren, adviseren, rapporteren en organiseren met oog voor planning, kosten en risico’s.

Meer weten over wat Afacts u te bieden heeft, bel naar 06 40223694 of stuur een mail naar info@afacts.nl. Samen bespreken wat uw bedrijf nodig heeft en hier pragmatisch invulling aan geven.