Afacts is het bedrijf van Annemieke Feyt. Met meer dan 20 jaar werkervaring binnen het bedrijfsleven ben ik de laatste 12+jaren werkzaam geweest als project manager, programma manager en privacy specialist voor zeer uiteenlopende klanten. Communicatie projecten en projecten  met privacy componenten en ISO implementaties.

In 2017 ben ik mij verder gaan specialiseren in privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wetgeving die elke organisatie binnen Europa bezig houdt; zorgen dat privacy integraal onderdeel van de bedrijfsvoering wordt. In het verlengde hiervan heb ik inmiddels ook ruime ervaring met de implementatie van ISO 9001, 27001 en 27701 en de uitvoering van interne audits.

Afacts is werkzaam als Privacy Officer, FG, Projectmanager voor diverse bedrijven binnen de private en publieke sector.

Ik ben te typeren als een enthousiaste, klantgerichte manager gefocust op het behalen van resultaten door duidelijke communicatie en een hands-on mentaliteit.

Pragmatische hulp nodig bij het opstellen van privacy documenten, aansturing van privacy en/of ISO projecten, monitoring van privacy processen en uitvoering van DPIA’s?

Afacts helpt u verder zodat privacy ook echt onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt en uw informatiebeveiliging op orde is. Uw privacy en informatiebeveiliging uitdagingen zijn mijn uitdagingen.

Meer weten, bel 06 40223694 of stuur een mail naar info@afacts.nl.